Werkplaats/APK


Werkplaats

Wanneer u niet voor onverwachte verrassingen wilt komen te staan, zorg er dan voor dat u uw auto goed laat onderhouden. Kwalitatief en goed onderhoud aan uw auto zal er ook voor zorgen dat u motorisch langer plezier van uw auto kunt hebben.
De meest voorkomende soorten onderhoud aan uw auto zijn een grote of kleine service- / onderhoudsbeurt.
Standaard verversen wij de motorolie bij iedere grote of kleine service- / onderhoudsbeurt aan uw auto. Afhankelijk van onder andere het type, merk en kilometerstand van het voertuig worden er diverse uitgebreide controles uitgevoerd en onderdelen als oliefilter, luchtfilter, interieurfilter, bougies etc.. op de voorgeschreven tijdstippen vervangen.
Naast deze twee soorten zijn er nog tal van mogelijkheden, hierbij kunt u denken aan periodieke (preventieve) zomer- en / of winterchecks. Wij onderhouden uw personen- / bestelauto volgens de voorgeschreven normen. Hierdoor weet u dat uw auto, na onderhoud in onze werkplaats, weer veilig de weg op kan.
Onze werkplaats is dusdanig ingericht, en voorzien van alle middelen, om de uitvoering van de meest uiteenlopende reparatie en vervangingswerkzaamheden aan uw auto te waarborgen. Tevens zijn onze monteurs zeer gedreven en kundig om uw personen- of bestelauto weer in top conditie te brengen.

APK Keuring

Indien u niet weet wanneer uw auto APK gekeurd moet worden kunt u deze zelf inzien middels onze Online-APK-Check.
Het enige wat u nodig heeft is het kenteken van de auto.
Alle APK keuringen zijn inclusief milieumeting en afmeldkosten.
U komt dus niet voor extra kosten te staan.
Mochten er reparaties nodig zijn dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen en tevens een kostenraming aan u doorgeven.

Airco service Dennis Wijnen

Een airconditioning systeem zorgt ervoor dat uw airco in de auto optimaal blijft werken. Van alle auto’s en bedrijfswagens hebben veel een airco, zodat u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen kunt rijden. Zomers houdt de airco uw auto heerlijk koel en in de winter voorkomt de airco dat uw autoruiten beslaan. Heeft uw airco onderhoud nodig? Laat de Airco service uitvoeren door Autobedrijf Dennis Wijnen in Ravenstein